سید جلال یحیی زاده همچنان اصرار دارد تیم ملی ایران بهزودی با تیم ملی آلمان بازی میکند.
نماینده مردم یزد که مسئول کمیته تربیت بدنی مجلس هم هست میگوید با رایزنیهای انجام گرفته در کمیسیون فرهنگی و پس از دیدار هیأتی از مجلس آلمان با اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس ایران، رایزنی اولیه انجام گرفته و بزودی یک بازی دوستانه میان دو تیم ملی کشورهای ایران و آلمان برگزار میشود.
ماجرا از این قرار است که در دیدار هیأت فرهنگی مجلس آلمان در تهران که به دعوت غلامعلی حداد عادل به تهران آمده بودند، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس آلمان در خلال مذاکرات از روابط ورزشی دو کشور سخن میگوید. از اردوهای تیم ملی بانوان ایران که در سالهای اخیر بارها اتفاق افتاده است و اینکه هم تیم آلمان به تهران آمده و هم بازیکنان تیم بانوان ما به آلمان سفر کرده بودند.
در دل این نکات بود که یحییزاده وارد ماجرا شد و گفت: «بهتر نیست یک بازی با تیم بزرگسالان تان در تهران با تیم ما داشته باشید.» نکتهای که با پاسخ رد نماینده مجلس آلمان هم روبرو نشد و آنها اعلام کردند بحث را با فدراسیون ملی شان مطرح میکنند.
نمایندگان آلمانی میگویند اگر طبق روال قانونی فدراسیون شما درخواست رسمی برای بازی با فدراسیون ما داشته باشد، آنها هم این کار را پیگیری میکنند. بر همین اساس با رایزنیهای یحییزاده ، فدراسیون فوتبال راضی میشود تا نامهای را خطاب به فدراسیون فوتبال آلمان بنویسد و درخواست انجام بازی دوستانه را طرح کند. نامهای که از سوی مهدی محمد نبی نوشته میشود و در اختیار یحییزاده گذاشته میشود تا شاید دو کشور بتوانند با رایزنی مجالس دو کشور بازی دوستانهای را برگزار کنند.
یحییزاده اصرار دارد این بازی انجام خواهد شد اما سئوالهایی بسیار در این بین وجود دارد . اول از همه اینکه آیا با چنین شکلی برای انتقال یک نامه رسمی میتوان امید به انجام یک بازی مهم دوستانه داشت؟ این پرسشی است که مهدی محمد نبی دبیر فدراسیون فوتبال در پاسخ به آن میگوید: «به هر حال همواره یکی از اشکال برگزاری بازیهای دوسانه، رایزنیهای سیاسی است و ما هم به پاسخ این نامه امیدواریم.»
اما وقتی این پرسش را از یک مقام مسئول سابق در فدراسیون فوتبال می پرسیم که خود زمانی مسئولیت هماهنگی بازیهای دوستانه تیم ملی را بر عهده داشته است، میگوید: «میدانید مثل این است که یک دانشجو را می خواهید از از شهرستان به تهران انتقال بدهید و نامه ای در دست دارید که یک نماینده زیرش را امضا کرده. چقدر به موفقیت کارتان امیدوار میشوید؟»
این جمله را کنار دو روایت از علی کفاشیان بگذارید تا این گفته روشنتر باشد: «ما با فدراسیون ترکیه در حال رایزنی هستیم. روابط سیاسی دو کشور عالی است. ما خواستیم که برای کمک به سیلزدههای پاکستان با هم بازی کنیم. آنها به رغم ایکه فدراسیون ترکیه هستند کاملا مستقل از دولت فعالیت می کنند. رایزنیهای مان اما امید داریم که جواب دهد.» ترکیه اما در نهایت در تاریخ مورد نظر ایران برای انجام بازی، تصمیم به انجام دیداری با تیم ملی هلند گرفت.
روایت دوم اما درباره کشور آلمان است؛ «ما میخواستیم بازی ایران با برزیل را در یکی از کشورهای هلند یا آلمان برگزار کنیم اما هر دو تیم به دلیل روابط سیاسی مانع از انجام بازی مان شدند تا ابوظبی را برای این کار انتخاب کنیم.»
حال با این شرایط چقدر می توان به این نامه که به صورت دستی قرار اس منتقل شود، امید داشت؟